Wie zijn wij?

The P!T Personal Gym is een kleinschalige sportschool in het centrum van Doetinchem die zich op de grens van een personal training studio en een reguliere sportschool bevindt.

Persoonlijke aandacht voor onze sporters is waar het bij ons om draait. Wij willen er alles aan doen om een plek te creëren waar mensen onder persoonlijke aandacht van een instructeur of personal trainer een goede, intensieve en veilige training kunnen volgen die op dat moment  bij hen past.

Functioneel trainen is bij al onze lessen het uitgangspunt. Je zult bij The P!T Personal Gym dan ook nauwelijks fitnesstoestellen aantreffen. Wij trainen voornamelijk  met het eigen lichaam en losse materialen, zoals dumbells, barbells, kettlebells, ballen,  plyoboxen en springtouwen.

Of je nu kiest voor een personal training of een groepsles zoals een High Intensity Interval training,  Crossbox, spinning of Insane Cardio; elke les wordt gegeven in een (relatief) kleine setting en geleid door een instructeur die kijkt naar jouw mogelijkheden en rekening houdt met jouw eventuele beperkingen.  Onze wens is dat jij na elke training bij The P!T Personal Gym met een voldaan en blij gevoel naar huis gaat, en je alweer verheugt op je volgende training.

Wil je komen kijken?
Plan direct een proefles!

Gratis proefles