Personal Training

Wanneer u kiest voor Personal Training bij The P!T Personal Gym maken onze trainers een programma op maat voor u. Hierbij gaan we allereerst uit van het doel dat u hebt. Dit kan variëren van gewicht verliezen, spiermassa opbouwen, conditieverbetering tot uw oude figuur terugkrijgen na een ingrijpende gebeurtenis als bijvoorbeeld het krijgen van een kind. Of misschien wilt u juist uw oude figuur voor eens en voor altijd achter u laten en inwisselen voor een nieuwe, fittere, sterkere en gezondere versie van uzelf.

Uiteindelijk willen we natuurlijk allemaal zo lang mogelijk zo gezond mogelijk blijven.  Dit betekent volgens ons dat het belangrijk is aan een complete, gezonde lifestyle te werken. Kracht, uithoudingsvermogen, flexibiliteit, snelheid, maar ook voeding, rust en ontspanning horen daar volgens ons een rol in te spelen.

Met onze coachingssmethode helpen we u op alle vlakken een gezondere lifestyle te ontwikkelen.

Uw wensen, levensomstandigheden, fysieke mogelijkheden en persoonlijkheid zijn bepalende factoren voor de samenstelling van uw trainingsprogramma. Een training kan namelijk alleen maar succesvol zijn als die (nét) binnen uw fysieke en mentale capaciteit ligt.

Samen met uw trainer gaat u de grenzen van die capaciteit opzoeken en opschuiven, net zo lang tot u uw doel behaald heeft.

De mens bestaat natuurlijk uit meer dan alleen zijn lichaam. Factoren als werk, gezin, familie, relaties, voeding en rust spelen een grote rol in uw totale gevoel van welbevinden. Het kan voorkomen dat enkele van deze factoren uit balans zijn, denk daarbij aan een overdaad aan stress, onvoldoende slaap of rust, een ongezond of onregelmatig eetpatroon, of onvrede over uw rol binnen uw persoonlijke relaties.

Wil je komen kijken?
Plan direct een proefles!

Gratis proefles