Jens Haveman

Personal trainer/fitness trainer

Al ruim 5 jaar ben ik actief als fitness instructeur en geef ik naast technieklessen ook veel verschillende groepslessen, denk hierbij aan: Crossbox, Insane-Workout, Gritt en HIIT Circuittrainingen.

De laatste 2,5 jaar heb ik mij voornamelijk gefocust op het geven van 1 op 1 personal training en haal ik veel voldoening uit de behaalde resultaten van mijn klanten, zowel op fysiek als mentaal vlak

Gezonde lifestyle en krachttraining stroomt bij mij door de aderen, al ruim 5 jaar heb ik een passie voor fitness. Het mooiste aan het vak vind ik functioneel trainen en daarbij de balans vinden in het dagelijks leven.

Be your own motivation

Persoonlijk heb ik ook een mooi traject achter de rug. Vanaf 1 januari 2018 ben ik 25 weken lang heel bewust bezig geweest met het veranderen van mijn lifestyle, voeding en trainingsfrequentie.  Hierdoor is het mij gelukt om in die periode 25 kilo af te vallen met behoud van mijn spiermassa.

Het belangrijkste wat ik overgehouden heb aan deze periode is: balans.

Ik haal mijn voldoening uit de momenten wanneer ik mijn passie, eigen ervaringen en technieken over kan brengen. Tevens vind ik het geweldig als ik zie dat iemand er alles aan doet om zijn of haar lat te verleggen.  Ik wil jou graag helpen zelf vergelijkbare resultaten te behalen.

Wil je komen kijken?
Plan direct een proefles!

Gratis proefles