Ilja Beekes

Eigenaresse/personal trainer/coach/voedingsconsulent

Sinds ruim 11 jaar ben ik werkzaam als personal trainer, gewichtsconsulent en groepsfitnessinstructeur. Ik beleef hier vanaf de allereerste les die ik ooit gaf ontzettend veel plezier aan. In dit vak komen al mijn interesses, vaardigheden en talenten bij elkaar en merk ik dat ik op mijn plek ben.

Ik wil  mensen de kennis, vaardigheden en het zelfvertrouwen geven om hun grenzen op te zoeken en te verleggen. Ik vind het ontzettend leuk om  mensen te laten ervaren dat hun lichaam veel meer kan dan zij voor mogelijk houden en  te zien hoeveel plezier zij  daaraan kunnen beleven.

A comfort zone is a beautiful place,
but nothing ever grows there.

Ik hecht hierbij enorm veel waarde aan het aanleren van de juiste technieken en het verantwoord opbouwen van een training en een trainingsperiode. Elke training gaat in de eerste plaats uit van wat jij al kunt of geleerd hebt en staat in het teken van een stap dichter bij jouw persoonlijke doel komen.

Mijn coaching varieert van begeleidend, begripvol en bemoedigend tot streng en soms ronduit onverbiddelijk, maar is áltijd in het belang van jouw persoonlijke groei en het behalen van jouw doel.

Een training is voor mij geslaagd als jij er mentaal én fysiek sterker vandaan komt!

Wil je komen kijken?
Plan direct een proefles!

Gratis proefles