Ulrich Heidstra

Personal trainer/fitness trainer

Van jongs af aan is sport een van mijn grootste liefdes geweest. Het was daarom voor mij ook vanzelfsprekend dat ik van mijn passie mijn werk zou maken.

Na het succesvol afronden van mijn CIOS-opleiding ben ik begonnen als fitness instructeur. Aangezien ik meer uitdaging zag in het persoonlijk begeleiden van klanten en hen daarmee daadwerkelijk naar hun doel te begeleiden, ben ik van daaruit al snel overgestapt naar personal training.

Na mij in Nederland steeds verder te bekwamen in het vak van personal trainer ben ik een aantal internationale projecten aangegaan, waaronder het opzetten van de personal training tak van Golds Gym in Bangalore, India.

The body achieves what the mind believes

Van jongs af aan heb ik de ambitie gehad om te dienen bij een speciale eenheid in het leger en na enkele jaren als personal trainer actief te zijn geweest werd het de hoogste tijd om deze droom waar te maken.

Gezien mijn Frans/Nederlandse achtergrond en de reputatie van de speciale eenheid van het Franse leger was de keuze om mij daaraan te melden snel gemaakt.

Wat volgde was een zware periode vol testen, toelatingsexamens, trainingen en nog veel meer testen, die ik met bloed, zweet en tranen heb volbracht. Ik mag mijzelf nu met veel trots parachutist bij de speciale eenheid van het Franse leger noemen.

Na een periode van veel oefenen en stages op uiteenlopende gebieden ben ik meerdere keren op uitzending geweest naar diverse conflictgebieden in de wereld.

Voor mij is nu de tijd gekomen om deze ervaringen te koppelen aan mijn kennis en ervaring als personal trainer om in die rol u te helpen uw dromen te verwezenlijken.

Wil je komen kijken?
Plan direct een proefles!

Gratis proefles