Nassim El Haddouchi

Personal trainer/fitnesstrainer

Mijn naam is Nassim, en ben sinds 2016 werkzaam als Fitnesstrainer en Personal trainer.

Van jongs af aan heb ik veel belangstelling gehad voor sporten en bewegen, en was ik mij er al snel van bewust wat voeding met een menselijk lichaam kan doen.

Vanuit mijn geloofsovertuiging onderga ik ieder jaar gedurende een maand de Ramadan. Binnen deze periode heeft mijn lichaam veel te verduren, doordat ik alleen op aangepaste tijden mag eten en drinken. Dit is direct merkbaar in mijn spiermassa en energieniveau. Hierdoor weet ik als geen ander hoe belangrijk juiste voeding in combinatie met sporten is.

Mijn doel is dan ook om deze opgedane kennis en passie met jullie te delen, zodat jullie net zo enthousiast zullen worden over sport en voeding zoals ik ben!

You don’t have to be great to start,
but you have to start to be great.

Wat ik erg belangrijk vind is dat mensen op hun eigen tempo gaan ondervinden wat sporten met hen kan doen,  zowel mentaal als fysiek. Het stukje bewustwording is noodzakelijk om het uiterste uit jezelf te halen, en erachter te komen wat trainen voor jou kan inhouden.

Mijn coaching zal dan ook bestaan uit een flinke dosis inzet en motivatie, jou te stimuleren,  zodat ieder uur sporten ook efficiënt benut zal worden. We gaan samen op zoek naar jouw grenzen, jouw inzet,  jouw doel !!

Dit om de beste versie van jezelf te worden!

Durf jij de uitdaging met jezelf aan te gaan?! Dan zie ik je snel!

Wil je komen kijken?
Plan direct een proefles!

Gratis proefles